Money Tree is een product van Relation³. Money Tree is in september 2006 gestart als studentonderneming en heeft een succesvol jaar achter de rug waarin ze veel prijzen gewonnen heeft. Als bekroning op het werk werden zij uitgeroepen tot zowel “Beste studentonderneming van Nederland” als ook tot “Beste studentonderneming van Europa”. Een prijs om trots op te zijn, gezien het feit dat er in Europa ruim 2,2 miljoen studenten meedoen aan het programma met studentbedrijven.

Na één jaar dient een studentonderneming echter zijn activiteiten te staken. Maar, twee jonge ambitieuze studenten, waarbij het ondernemerschap in het bloed zit, hebben het bedrijf doorgestart als Relation³.

Relation³ is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke relatiegeschenken. Onze kracht is dat wij samen met de klant op zoek gaan naar een passende en unieke uitwerking van het product dat aansluit bij het bedrijfsprofiel of het doel waarvoor het product besteld word.

Inmiddels hebben we al twee producten aan ons assortiment toegevoegd, maar we blijven hard werken aan verdere uitbreiding van ons assortiment om U in de toekomst nog meer mogelijkheden te kunnen bieden.

Home
Produkt
Wie zijn wij
Bestellen
FAQ
Contact
This page in English English