Veel Gestelde Vragen

Product:

Bestelling:

Personaliseren:

Relation³:

Het Product

 • Wat groeit er uit de Money Tree?

Op dit moment bevat de munt zaden van de Myosotis Alpestris (Vergeet-me-niet). Dit kan veranderen naar gelang het jaargetijde.

Naar boven

 • Waar bestaat de Money Tree uit?

Het product bestaat uit: De munt, het schatkistje en een boekje voorzien van het sprookje en de gebruiksaanwijzing.

Naar boven

 • Hoe moet ik de Money Tree planten?

De munt kan in zijn geheel in de grond gestopt worden en kan het best geplant worden op een half schaduw plek en in volle grond. Verder adviseren wij om de munt voldoende water te geven in het begin zodat hij goed op kan lossen. Wanneer eenmaal het plantje boven de grond is kan hij worden verzorgd zoals ieder andere plant.

Naar boven

Bestelling:

 • Wat kost de Money Tree?

De kosten voor een Money Tree bedragen € 9,95 (incl. BTW.)

Naar boven

 • Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 6,20 per bestelling. Bij bestellingen vanaf 5 stuks nemen wij deze verzendkosten voor onze rekening

Naar boven

 • Wat ontvang ik wanneer ik een Money Tree bestel?

Het product bestaat uit: De munt, het schatkistje en een boekje voorzien van het sprookje en de gebruiksaanwijzing. Deze wordt per pakketpost naar u toe gestuurd.

Naar boven

 • Hoe lang bedraagt de levertijd?

Zodra de betaling van uw bestelling op onze rekening is bijgeschreven, wordt uw bestelling verzonden. U ontvangt het pakketje normaliter binnen 1 à 2 werkdagen.

Naar boven

 • Wat zijn de algemene voorwaarden?

Klik hier voor onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden of

Algemene
voorwaarden downloaden als PDF Download onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Naar boven

 

Personaliseren:

 • Vanaf welk aantal kan er worden gepersonaliseerd?

Vanaf 50 stuks zijn er al mogelijkheden om te personaliseren. Vul daarvoor hier vrijblijvend het formulier in en we laten we u weten wat de mogelijkheden zijn.

Naar boven

 • Wat kan er worden gepersonaliseerd?

Er kunnen verschillende zaken worden gepersonaliseerd. Zo kan het boekje worden aangepast met een logo en bedrijfsinformatie maar ook een totaal andere verpakking behoort tot de mogelijkheden. Vul hiervoor vrijblijvend dit formulier in, zodat we u kunnen laten weten hoe de Money Tree aan uw bedrijfsprofiel kan worden aangepast.

Naar boven

 • Wat zijn de kosten bij grote aantallen?

Dit is geheel afhankelijk van welke verpakking er wordt gekozen maar ook welk aantal. Vraag daarom hier een vrijblijvende offerte aan zodat wij voor u een persoonlijk kostenplaatje kunnen schetsen.

Naar boven

Relation³:

 • Wie zitten achter Relation³?

Money Tree is een product van Relation³. Het bedrijf is opgericht door twee jonge, ambitieuze studenten waarbij het ondernemerschap in het bloed zit; Maikel v. Heugten (22) en Luc Prijt (19). Voor hun studie Small Business & Retail Management in Eindhoven hadden zij een succesvolle studentonderneming, waarop zij besloten deze door te starten als echt bedrijf.

Naar boven

 • Heeft Relation³ meer producten?

Op dit moment heeft Relation³ een assortiment dat bestaat uit drie producten. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan verdere uitbreiding van het assortiment om U in de toekomst nog meer mogelijkheden te kunnen bieden. Neem een kijkje in ons portfolio voor de laatste nieuwe producten.

Naar boven

 • Kan ik wederverkoper worden van jullie product?

Heeft u interesse om wederverkoper van Money Tree te worden? Stuur dan even een mailtje naar sales@money-tree.nl voor de mogelijkheden.

Naar boven

 

 

Home
Produkt
Wie zijn wij
Bestellen
FAQ
Contact
This page in English English